درمان ایمپلنت

ترس از دست دادن دندان ها همواره با انسان ها همراه بوده است و به دنبال راهکاری برای رفع این مشکل می گشتند. ایمپلنت از سال های گذشته در شکل ها و روش های مختلف به عنوان روشی برای مقابله با مشکل بی دندانی شناخته می شده است. ما در این مقاله با روش های مختلف ایمپلنت و سیر تحولی که تا کنون این روش درمانی طی کرده است، آشنا خواهیم شد.

انواع ایمپلنت ها در یک نگاه

  • ایمپلنت ساب پریوستیل
  • ایمپلنت تیغه ای
  • مینی ایمپلنت
  • ایمپلنت زایگوماتیک
  • ایمپلنت ریشه ای

ایمپلنت ساب پریوستیل

ایمپلنت ساب پریوستیل یک شیوه درمانی است که کاربرد آن به پیش از ظهور ایمپلنت ریشه ای بر می گردد. در این روش پایه ای به استخوان فک پیچ نمی شود بلکه بر روی آن قرار می گیرد و در ادامه با کمک غشای پریوستیل و لثه در محل مورد نظر فیکس می شود. در حال حاضر این روش کاربرد چندانی ندارد و به ندرت مورد استفاده قرار می گیرد.

ایمپلنت تیغه ای

ایمپلنت تیغه ای را میتوان از اولین روش های ایمپلنت دانست که پس از ظهورش در آمریکای شمالی مورد استفاده قرار گرفت. اگر چه این روش درمانی این روزها به ندرت کاربرد دارد و جای خود را به ایمپلنت ریشه ای داده است، اما در زمان خودش با استقبال خوبی از سوی جراحان و بیماران همراه بود. در این روش لثه شکاف داده می شد و با ایجاد شکافی در استخوان فک، ایمپلنت تیغه ای در آن کاشته می شد و در ادامه درمان، پروتز دندان بر روی آن متصل می شد.

مینی ایمپلنت

مینی ایمپلنت ها دارای پایه ای بلند و نازک (شبیه به میخ) هستند. اندازه کوچک مینی ایمپلنت ها موجب می شود تا قدرت چندانی نداشته باشند و در خیلی از مواقع زود بشکنند. اکثراً از مینی ایمپلنت ها برای فیکس کردن دندان های مصنوعی استفاده می شود. این روش در مقایسه با ایمپلنت ریشه ای، کم هزینه تر، آسان تر و راحت تر است اما قطعاً سایر مزایای ایمپلنت ریشه ای را ندارند.

ایمپلنت زایگوماتیک

این روش درمانی یکی از پیچیده ترین روش های ایمپلنت است که هر دندانپزشک و جراحی قادر به انجام آن نیست. زایگوماتیک یک درمان ایده آل برای افرادی است که به شدت دچار تحلیل استخوان فک بالا شده اند و تمایلی به جراحی سینوس ندارند. این ایمپلنت بسیار بلند است و در پشت فک بالا قرار می گیرد.

ایمپلنت ریشه ای

ایمپلنت ریشه ای که این روزها یک شیوه درمانی مناسب و محبوب در جهان است، متشکل از یک پایه محکم و یک پروتز است. در این روش پایه فلزی در استخوان فک به جای ریشه دندان قرار داده می شود. پایه های فلزی به کار برده شده در این روش به شکل پیچ مخروطی، پیچ صاف و استوانه ای شکل هستند. پس از قرار دادن پایه تیتانیومی در استخوان فک و جوش خوردن آن، پروتز دندان به دو شیوه چسباندن و یا پیچ کردن به پایه فلزی متصل می شود.

کلینیک تخصصی دندانپزشکی دیبا یکی از معتبرترین مجموعه های دندانپزشکی تهران است که درمان ایمپلنت ریشه ای را به صورت کاملاً تخصصی و حرفه ای به بیماران ارائه می دهد. شما می توانید پیش از اقدام به درمان با متخصصان ما مشورت کرده و از پروسه درمانی که در این مجموعه طی می شود، مطلع شوید.